+34 93 589 00 54 | +34 696 28 80 19

Equip professional

 

Dra. Cristina Serra Martínez, directora

Dra. Cristina Serra Martínez, directora

Llicenciada en Odontologia el 1993.

L’odontologia sempre ha estat una part de la meva vida. El fet de ser descendent d’una saga d’odontòlegs m’ha ajudat molt. Tenia només 14 anys i ja col·laborava en la clínica del meu pare. És llavors quan vaig començar el meu propi projecte de vida, que m’ha portat a celebrar 25 anys de dedicació a l’odontologia.

Com a directora de la clínica, el meu objectiu és que tot el meu equip treballi sempre pensant en el pacient, oferint un tracte familiar i professional. Així aconsegueixo que els pacients se sentin cuidats i còmodes amb nosaltres.

Visc a Sant Cugat i em preocupo pels meus pacients.

Passió per l’odontologia
Dr. Juan Serra Martínez
Dr. Juan Serra Martínez

Llicenciat en Odontologia l'any 1992, té un curs de Cirurgia Guiada i Càrrega Immediata, un màster d'ATM amb el Dr. A. Alonso i un curs d'Oclusió amb el Dr. Ferrer. Format en Implantologia i Cirurgia de preparació i participant en Jornades multidisciplinàries de Cirurgia.

 

Fa més de 25 anys que m’hi dedico a l’odontologia, com abans ho van fer el meu pare i el meu avi. El meu objectiu és aconseguir que el pacient perdi els temors i confiï en mi, li garanteixo que sempre faré el millor tractament. La meva experiència és una formació constant

Aplicar la meva ètica a cada pacient és la clau per aconseguir bons resultats
Dra. Diana de Francisco, odontòloga

Dra. Diana de Francisco, odontòloga

Llicenciada en Odontologia el 1995. Especialista en endodòncia, apnea del son, pròtesis sobre implants, estètica dental i odontologia avançada.

Fa més de 20 anys que exerceixo la professió de dentista. Em descric a mi mateixa com un amant de la perfecció i dedico tota la meva experiència en cada tractament. L’odontologia no avança, per això el meu lema és la innovació + experiència.

La nostra responsabilitat: guanyar la confiança dels pacients
Victoria Aramburu, ortodoncista

Victoria Aramburu, ortodoncista

Llicenciada en Odontologia el 2016, especialitzada en Ortodòncia.

Màster d ‘ortodòncia, Màster en INVISALIGN (ortodòncia invisible), Ortodoncia lingual INCÓGNITO, tècnica Damon (brackets d’autolligat) i cursos diversos de microcargols, estètica facial, cirurgia ortognàtica, rehabilitació neurològica-oclusal.

 

L’ortodòncia és l’especialitat que sempre he volgut exercir, després de més de 10 anys dedicats a ella, he après que ciència i honestedat, són el millor tàndem per aconseguir uns bons resultats en els tractaments dels nostres pacients
Dr. Nuno Oliveira, ortodontista

Dr. Nuno Oliveira, ortodontista

Llicenciat en Odontologia el 2002, especialitzat en Ortodòncia i estètica dental.

Professor associat del Departament d’Odontoestomatologia de la Universitat de Barcelona, coordinador general del Màster en Ortodòncia de la UB i codirector del Postgrau d’Estètica en Odontologia de la UB.

 

Busquem la millor opció en cada tractament, basant-nos en l’evidència científica i en 15 anys d’experiència clínica
Dra. Sara Álvarez

Dra. Sara Álvarez

Llicenciada en Odontologia l'any 2012, amb una prolongació d'estudis en pròtesis dental i maxil·lofacial, articulació temporomandibular, endodòncia i odontopediatria.

Porto l’odontologia al meu ADN. Els meus pares són dentistes, el que m’ha permès aprendre molt d’ells. Tenir pares de la teva professió és com seguir un màster constant. Estic enamorada de la meva professió.

El meu objectiu és millorar el benestar dels pacients
Dra. Beatriz del Rey Grabulós, odontòloga general i endodoncista

Dra. Beatriz del Rey Grabulós, odontòloga general i endodoncista

Llicenciada en ADE per l'IQS i en Odontologia. Disposa d'un postgrau en Pròtesis i formació de farciment d'àcid hialurònic. Actualment col·labora en el Màster de Periodòncia de la Universitat Internacional de Catalunya.

En constant recerca de noves experiències, tant personals com professionals, el seu repte és millorar l’autoestima dels pacients millorant el seu somriure.

L’empatia i la tècnica han d’anar sempre junts; estètica i funció, també
Yolanda Bosch, recepcionista

Yolanda Bosch, recepcionista

Ha treballat a la Clínica DENSER durant més de 10 anys, on ajuda els pacients a sentir-se com a casa: programar les seves cites, enviar recordatoris, explicar pressupostos, oferir facilitats de pagament, trucar-los després de cirurgies… i, en general, preocupar-se per ells.

Li agrada l’Odontologia; és amable, curiosa i sap tractar la gent.

La Clínica DENSER és una clínica familiar; volem que els pacients formin part d’aquesta gran família
Ruth Rodríguez, auxiliar de clínica

Ruth Rodríguez, auxiliar de clínica

Amb més de 10 anys dedicats a l’Odontologia, el seu objectiu és que els pacients se sentin còmodes dins del Gabinet. És la responsable que mai falti res a la clínica, ja que es fa càrrec de les comandes i les compres.

És una persona dolça, amable i molt perfeccionista.

M’agrada aclarir els dubtes dels pacients. El més important és que perdin les pors i se sentin bé